Inflační cílování v ČR – operativní kritérium - Holovka, Vladimír; Štork, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce se zabývá měnověpolitickým režimem cílování inflace. Popisuje základní mechanismy a specifika tohoto režimu. Podrobněji se práce zabývá vztahu klíčové úrokové míry centrální banky, která slouží jako hlavní měnový nástroj, a úrokových sazeb mezibankovního trhu. Konkrétní analýza je provedena na českých datech z období 2000 až 2006
Vedoucí práce: Zbyněk Štork
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses