Finančná analýza Třinecké železárny, a.s. - Frančáková, Zuzana (2008)
Cieľom mojej práce bolo vypracovať objektívnu finančnú analýzu a zhodnotiť tak finančné zdravie firmy, identifikovať slabiny ktoré by v budúcnosti mohli viesť k problémom, determinovať silné stránky na ktorých by firma mohla stavať a priblížiť procesy, ktoré vo firme prebiehali a nejakým spôsobom výraznejšie ovplyvnili konanie