Finančná analýza Třinecké železárny, a.s. - Frančáková, Zuzana; Lodr, Jakub; Petraníková, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cieľom mojej práce bolo vypracovať objektívnu finančnú analýzu a zhodnotiť tak finančné zdravie firmy, identifikovať slabiny ktoré by v budúcnosti mohli viesť k problémom, determinovať silné stránky na ktorých by firma mohla stavať a priblížiť procesy, ktoré vo firme prebiehali a nejakým spôsobom výraznejšie ovplyvnili konanie
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses