Implementace systému na podporu řízení projektů v IT společnosti - Šťastný, Petr (2008)
Práce je zaměřena na problematiku zavádění softwarových nástrojů pro podporu projektového řízení. Na konkrétním projektu implementace ukazuje možnosti dnešních PM nástrojů a navrhuje postup projektu, který umožní co nejlépe využít vlastností zaváděného systému ve vztahu k požadavkům a možnostem organizace. Cílem práce je ukázat, že vhodnout konfigurací lze dosáhnout mnohem širšího využití tohoto typu nástrojů pro řízení celé společnosti