Implementace systému na podporu řízení projektů v IT společnosti - Šťastný, Petr; Chlapek, Dušan; Mrázek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce je zaměřena na problematiku zavádění softwarových nástrojů pro podporu projektového řízení. Na konkrétním projektu implementace ukazuje možnosti dnešních PM nástrojů a navrhuje postup projektu, který umožní co nejlépe využít vlastností zaváděného systému ve vztahu k požadavkům a možnostem organizace. Cílem práce je ukázat, že vhodnout konfigurací lze dosáhnout mnohem širšího využití tohoto typu nástrojů pro řízení celé společnosti
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; projektový management; diplomové práce; project management; master's theses