Maastrichtská kritéria a jejich plnění zaměřené na nové členské státy EU - Strnad, Petr; Korda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce se zabývá tzv. maastrichtskými kritérii, která byla ujednána ve Smlouvě o EU. První část je zaměřena na jejich definiční vymezení, druhá část identifikuje některé sporné body a analyzuje plnění kitérií v zemích EU. Nemalá část je zaměřena také na Českou republiku
Vedoucí práce: Jan Korda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses