Finanční analýza Finanční analýza Čedoku, a. s. - Goszová, Berenika; Bardún, Adam, 1980-; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce analyzuje stav a vývoj společnosti Čedok, a. s. za roky 2002 až 2006
Vedoucí práce: Adam Bardún
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; cestovní ruch; finanční analýza; bakalářské práce; tourism; financial analysis; bachelor's theses