Finanční analýza SYNTHOS Kralupy a.s. - Milfortová, Martina (2008)
Práce obsahuje teoretickou část a praktické použití finanční analýzy v podniku SYNTHOS Kralupy a.s., zhodnocení společnosti za období 2003 - 2006