Finanční analýza SYNTHOS Kralupy a.s. - Milfortová, Martina; Vávrová, Hana, 1970-; Získalová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce obsahuje teoretickou část a praktické použití finanční analýzy v podniku SYNTHOS Kralupy a.s., zhodnocení společnosti za období 2003 - 2006
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses