Auditorská profese a etika - Klečacká, Tereza (2008)
Bakalářská práce nesoucí název "Auditorská profese a etika" se dá rozdělit na dvě části. První část práce se zabývá auditem a auditorskou profesí jako takovou. Jaké jsou předpoklady poskytování auditorských služeb, co všechno musí auditor splnit, jaká má práva a povinnosti v souvislosti s výkonem této profese. Druhá část se zabývá profesní etikou, jaké jsou její principy a zásady. Nakonec práce uvádí několik případů z praxe, kdy byla etika porušena