Auditorská profese a etika - Klečacká, Tereza; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce nesoucí název "Auditorská profese a etika" se dá rozdělit na dvě části. První část práce se zabývá auditem a auditorskou profesí jako takovou. Jaké jsou předpoklady poskytování auditorských služeb, co všechno musí auditor splnit, jaká má práva a povinnosti v souvislosti s výkonem této profese. Druhá část se zabývá profesní etikou, jaké jsou její principy a zásady. Nakonec práce uvádí několik případů z praxe, kdy byla etika porušena
Vedoucí práce: Michal Hora
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses