Bankovní tajemství a jeho úprava v českém bankovnictví - Pavlíček, Daniel; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Legislativní úprava zacházení s osobními údaji v bankovním sektoru, bankovní tajemství. Prolomení bankovního tajemství. Praní špinavých peněz a činnost Finančně analytického útvaru Ministerstva financí. Charakteristika bankovních a nebankovních registrů v České republice. Úprava nakládání s osobními údaji v rámci evropské unie, harmonizace českého právního řádu s legislativou EU. Implementace společného zdanění příjmů z úspor v podobě úrokových plateb
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses