Finanční analýza společnosti KAUČUK, a. s. - Topičová, Veronika; Kislingerová, Eva, 1950-; Lodr, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Finanční analýza je aplikována na společnost KAUČUK, a. s., který patří do oblasti zpracovatelského průmyslu. V rámci této práce je pousezeno finanční zdraví společnosti ve sledovaný letech, a to zejména pomocí horizontální a vertikální analýzy výkazů společnosti, ukazatelů rentability, aktivity, zadluženosti a likvidity. Dále je zde použita Altmanova analýza, Kralickuv rychlý test a další ukazatele. Na závěr je provedeno srovnání společnosti s odpovídajícím odvětvím pomocí vybraných ukazatelů a analýz
Vedoucí práce: Martina Kršková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses