Finanční analýza Slezan Frýdek-Místek a.s. - Andronava, Dziyana (2008)
Finanční analýza Slezan Frýdek-Místek a.s., posouzení finanční výkonnosti, finančního zdraví podniku a zhodnocení aktuální finanční pozice. Úkolem je taky zjistit jas se firma vyrovnává s nepřiznívými dopady okolí, zvlašť činské konkurenci a růstem cen energie