Finanční analýza Slezan Frýdek-Místek a.s. - Andronava, Dziyana; Bardún, Adam, 1980-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Finanční analýza Slezan Frýdek-Místek a.s., posouzení finanční výkonnosti, finančního zdraví podniku a zhodnocení aktuální finanční pozice. Úkolem je taky zjistit jas se firma vyrovnává s nepřiznívými dopady okolí, zvlašť činské konkurenci a růstem cen energie
Vedoucí práce: Adam Bardún
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses