Účetní závěrka a uzávěrka v ČR - Stárková, Kateřina (2008)
Bakalářská práce se týká problematiky účetní závěrky a uzávěrky. V první části se věnuji preduzávěrkových pracím,další část je věnována účetní uzávěrce a poslední účetní závěrce tedy problematice účetních výkazů sestavovaných na konci roku