Účetní závěrka a uzávěrka v ČR - Stárková, Kateřina; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce se týká problematiky účetní závěrky a uzávěrky. V první části se věnuji preduzávěrkových pracím,další část je věnována účetní uzávěrce a poslední účetní závěrce tedy problematice účetních výkazů sestavovaných na konci roku
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses