Analýza a postavení firmy jako podklad strategického rozhodování - Škoda, Martin; Černá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce analyzuje firmu Centrum FotoŠkoda. Práce charakterizuje klíčové faktory, které definují hlavní cíl práce - určení strategie firmy. Vychází z analýzy mikrookolí a makrookolí, přičemž vyzužívá metod PEST a Porterův model 5 sil. Dále vychází z analýzy vznitřních zdrojů firmy. Výsledná syntéza obou analýz je základem pro formulování strategie. Závěrem práce uvádí doporučení ke stávájící strategii firmy
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses