Zajištění kurzového rizika - Klípová, Iva; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá podstatou kurzového rizika, možnostmi zajištění tohoto rizika a analýzou produktů a způsoby zajištění tohoto rizika. Problematika je prezentována na konkrétních příkladech. Dále práce ukazuje vývoj v oblasti zajištění kurzového rizika za poslední roky co do objemu zajištěných finančních prostředků a počtu operací u konkrétní instituce
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2008
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2008
Keywords: riziko (ekonomie); strategický management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; risk (economic theory); strategic planning; bachelor's theses