Ekologické daně v České republice a Německu - Řezníčková, Veronika; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se zabývá připravovanou ekologickou reformou v České republice. Využívá metody komparace a dedukce. Hlavním cílem práce je posoudit, zda ekologická daňová reforma v České republice bude mít obdobné efekty jako v Německu. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy týkající se daňové reformy. Práce analyzuje navrhované změny v daňové soustavě České republiky a popisuje etapy ekologické daňové reformy v Německu
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses