Centralizace a decentralizace řízení - Rybka, Čestmír; Malý, Milan, 1936-; Vochalová, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce popisuje aplikovaný prvek centralizace i decentralizace na konkrétní nadnárodní firmě (Inbev). V rámci centralizace analyzuje organizační strukturu centra sdílených služeb Inbev BSC, s.r.o.. Část o decentralizaci popisuje, jak firma řeší svou organizaci na globální úrovni
Vedoucí práce: Milan Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses