Účetní uzávěrka a účetní závěrka v ČR - Müllerová, Michaela; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce poskytuje základní informace o účetní závěrce a charakteristiku účetních výkazů. Popisuje chronologii uzávěrkových operací, kde se zaměřuje na jednotlivé odlišnosti od rutinních účetních operací a upozorňuje na jejich daňové problémy. Pozornost věnuje i výpočtu výsledku hospodaření a základu daně. Závěrečná část zahrnuje ověřování účetní závěrky auditorem a zveřejňování účetní závěrky
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses