Účetní uzávěrka a účetní závěrka v ČR - Fockeová, Eva (2008)
Obsahem práce je problematika účetní uzávěrky a účetní závěrky v ČR, která je vyvrcholením celoročních účetních prací a sestavuje se na konci každého účetního období. Cílem práce je poskytnout přehledný popis jednotlivých kroků uskutečňovaných při sestavování účetní závěrky v českém podnikatelském prostředí