Účetní uzávěrka a účetní závěrka v ČR - Fockeová, Eva; Činčura, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Obsahem práce je problematika účetní uzávěrky a účetní závěrky v ČR, která je vyvrcholením celoročních účetních prací a sestavuje se na konci každého účetního období. Cílem práce je poskytnout přehledný popis jednotlivých kroků uskutečňovaných při sestavování účetní závěrky v českém podnikatelském prostředí
Vedoucí práce: Jindřich Činčura
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses