Finanční analýza - Zacharová, Dita; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce je rozdělěna do dvou částí, teoretické a praktické. V teoretické je stručně vyložen postup a účel finanční analýzy. V praktické části se analýza zabývá srovnáním hospodářské situace dvou podniků ze stejného odvětví, ale odlišných států. Jedná se o Českou zbrojovku, a.s. a ZVS Holding, a.s. (Slovensko) z oboru zbrojního průmyslu. Analýza vychází z informací z výročních zpráv společností (je externí) a zabývá se obdobím 2002-2006
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses