Leasing - Houra, Tomáš (2008)
Práce pojednává o leasingu jako jedné z forem financování aktiv pomocí cizích zdrojů. Je zaměřena především na leasing finanční, najdeme v ní několik zmínek i o leasingu operativním a leasingu nemovitostí. Hlavní části práce se zaměřují na termíny spojené s leasingem, dále na účtování o leasingu, daňovou problematiku spojenou s leasingem a na český leasingový trh