Leasing - Houra, Tomáš; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce pojednává o leasingu jako jedné z forem financování aktiv pomocí cizích zdrojů. Je zaměřena především na leasing finanční, najdeme v ní několik zmínek i o leasingu operativním a leasingu nemovitostí. Hlavní části práce se zaměřují na termíny spojené s leasingem, dále na účtování o leasingu, daňovou problematiku spojenou s leasingem a na český leasingový trh
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses