Finanční analýza společnosti Vodafone Czech Republic, a.s. - Hrubcová, Petra (2008)
Práce popisuje, analyzuje a hodnotí finanční situaci společnosti Vodafone Czech Republic, a.s. Zkoumané období 2001-2005. Porovnání s ostatními podniky v oboru - mobilními operátory - T-Mobile a O2(dříve Eurotel)