Finanční analýza společnosti Vodafone Czech Republic, a.s. - Hrubcová, Petra; Lodr, Jakub; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce popisuje, analyzuje a hodnotí finanční situaci společnosti Vodafone Czech Republic, a.s. Zkoumané období 2001-2005. Porovnání s ostatními podniky v oboru - mobilními operátory - T-Mobile a O2(dříve Eurotel)
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; podniková ekonomika; bakalářské práce; financial analysis; managerial economics; bachelor's theses