Dlouhodobý hmotný majetek - srovnání pojetí IAS/IFRS a českých účetních předpisů - Pernická, Martina (2008)
Předmětem bakalářské práce je pojetí dlouhodobého hmotného majetku z hlediska Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a z hlediska českých účetních předpisů. Práce dále popisuje rozdíly mezi řešeními v české právní úpravě a řešeními obsaženými v Mezinárodních standardech účetního výkaznictví