Dlouhodobý hmotný majetek - srovnání pojetí IAS/IFRS a českých účetních předpisů - Pernická, Martina; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Předmětem bakalářské práce je pojetí dlouhodobého hmotného majetku z hlediska Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a z hlediska českých účetních předpisů. Práce dále popisuje rozdíly mezi řešeními v české právní úpravě a řešeními obsaženými v Mezinárodních standardech účetního výkaznictví
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses