Nesymetrický problém listonoše - Richter, Miroslav (2007)
V této práci jsou vysvětlovány algoritmy a řešení Nesymetrického Problému Listonoše, včetně algoritmů řezných plánů. Tento speciální problém listonoše vychází z mnoha okružních dopravních problémů a má velice zajímavé reálné použití v běžném životě. K dokázání správnosti heuristik a algoritmů jsou prezentovány výpočetní pokusy a experimenty včetně počítačových výsledků