Nesymetrický problém listonoše - Richter, Miroslav; Pelikán, Jan, 1943-; Horáčková, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
V této práci jsou vysvětlovány algoritmy a řešení Nesymetrického Problému Listonoše, včetně algoritmů řezných plánů. Tento speciální problém listonoše vychází z mnoha okružních dopravních problémů a má velice zajímavé reálné použití v běžném životě. K dokázání správnosti heuristik a algoritmů jsou prezentovány výpočetní pokusy a experimenty včetně počítačových výsledků
Vedoucí práce: Jan Pelikán
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; heuristika; bakalářské práce; heuristic; bachelor's theses