Rovná daň z hlediska daňové spravedlnosti - Chládek, Jan; Vančurová, Alena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato práce má za cíl zhodnotit rovnou daň podle různých spravedlnostních kritérií, vymezených v první části práce. Součástí práce je analýza konkrétního dopadu rovné daně na poplatníky v České republice po 1. lednu 2008 a následná komparace systému před reformou a po reformě z hlediska spravedlnostního zdanění. Práce se zaměřuje zejména na daně z příjmů a majetkové daně
Vedoucí práce: Miroslav Ševčík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses