Ekonomická analýza podniku Iveco Czech Republic, a.s. - Havránek, Václav (2008)
Práce se zabývala ekonomickou analýzou podniku Iveco Czech Republic, a.s. Jejím cílem bylo zhodnotit ekonomickou a finanční situaci společnosti v letech 2002 až 2006 z pohledu externího uživatele a objevit možné příčiny tohoto stavu. Hlavní část práce se dělí na metodickou, ve které jsou popsány použité postupy a ukazatele, a aplikační, ve které jsou výše popsané metody aplikovány na konkrétní podnik. V závěru se práce popisně věnuje činnosti podniku v roce 2007