Ekonomická analýza podniku Iveco Czech Republic, a.s. - Havránek, Václav; Vávrová, Hana, 1970-; Získalová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývala ekonomickou analýzou podniku Iveco Czech Republic, a.s. Jejím cílem bylo zhodnotit ekonomickou a finanční situaci společnosti v letech 2002 až 2006 z pohledu externího uživatele a objevit možné příčiny tohoto stavu. Hlavní část práce se dělí na metodickou, ve které jsou popsány použité postupy a ukazatele, a aplikační, ve které jsou výše popsané metody aplikovány na konkrétní podnik. V závěru se práce popisně věnuje činnosti podniku v roce 2007
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses