Rozbor firmy českého dopravce - Smolíková, Jaroslava (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá silniční nákladní dopravou, jak z teoretického, tak i praktického hlediska. Teoretická část je zaměřena na silniční nákladní dopravu obecně, pozemní komunikace a mýtné v ČR, sdružení dopravců a na charakteristiku řízení silniční nákladní dopravy. Praktická část je věnována vybrané firmě podnikající v tomto oboru