Rozbor firmy českého dopravce - Smolíková, Jaroslava; Pernica, Petr, 1948-; Hejdučková, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá silniční nákladní dopravou, jak z teoretického, tak i praktického hlediska. Teoretická část je zaměřena na silniční nákladní dopravu obecně, pozemní komunikace a mýtné v ČR, sdružení dopravců a na charakteristiku řízení silniční nákladní dopravy. Praktická část je věnována vybrané firmě podnikající v tomto oboru
Vedoucí práce: Michal Mervat
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses