Likvidace obchodní společnosti z právního, účetního a daňového pohledu - Šikulová, Anna (2008)
Práce se věnuje problematice likvidace obchodních společností, která se od přechodu ČR na tržní ekonomiku stala celkem častým jevem. Mimo popisu právního vymezení likvidace a osoby likvidátora, zahrnuje také účetní a daňové hledisko a komplikace, které se při likvidaci podniku mohou vyskytnout