Likvidace obchodní společnosti z právního, účetního a daňového pohledu - Šikulová, Anna; Martiník, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce se věnuje problematice likvidace obchodních společností, která se od přechodu ČR na tržní ekonomiku stala celkem častým jevem. Mimo popisu právního vymezení likvidace a osoby likvidátora, zahrnuje také účetní a daňové hledisko a komplikace, které se při likvidaci podniku mohou vyskytnout
Vedoucí práce: Karel Martiník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses