Finančí analýza podniku REGADA, s.r.o. - Havrilová, Lucia (2008)
Práca je rozdelená na dve časti-teretická časť a aplikačná časť. V prvej časti je stručne popsaná teória spracovania finančnej analýzy a následne je použitá na konkrétne vybraný podnik REGADA,s.r.o. Práca zhodnoti jeho finančné zdravie a pozíciu na trhu podľa dosiahnutých výsledkov vybraných ukazovateľov a metód používaných vo finančnej analýze