Finančí analýza podniku REGADA, s.r.o. - Havrilová, Lucia; Bardún, Adam, 1980-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práca je rozdelená na dve časti-teretická časť a aplikačná časť. V prvej časti je stručne popsaná teória spracovania finančnej analýzy a následne je použitá na konkrétne vybraný podnik REGADA,s.r.o. Práca zhodnoti jeho finančné zdravie a pozíciu na trhu podľa dosiahnutých výsledkov vybraných ukazovateľov a metód používaných vo finančnej analýze
Vedoucí práce: Adam Bardún
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses