Praktická ukázka převodu obchodního jmění na společníka - Teissigová, Petra (2008)
Práce ukazuje praktický postup při přeměně společnosti, konkrétně při převodu jmění na společníka. Popisuje českou legislativu a to především obchodní zákoník, kde jsou přeměny obchodních společností převážně upraveny