Praktická ukázka převodu obchodního jmění na společníka - Teissigová, Petra; Pelák, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Práce ukazuje praktický postup při přeměně společnosti, konkrétně při převodu jmění na společníka. Popisuje českou legislativu a to především obchodní zákoník, kde jsou přeměny obchodních společností převážně upraveny
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses