Finančná analýza firmy Tipos, národná lotériová spoločnosť, a.s. - Ondrušová, Miroslava; Lodr, Jakub; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cieľom tejto finančnej analýzy je zhodnotiť finančnú situáciu a postavenie na trhu firmy Tipos, národná lotériová spoločnosť, a.s., ktorá je vo všeobecnosti pokladaná za stabilnú a prosperujúcu firmu. Pri aplikácii finančnej analýzy boli použité horizontálna a vertikálna analýza učtovných výkazov, analýza pomerových ukazateľov, pracovného kapitálu, Du Pontov rozklad a ďalšie. V závere práce sú obsiahnuté výsledky a interpretácia použitých metód, ako aj perspektíva spoločnosti do budúcnosti
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses