Struktura zadluženosti sektoru domácností v ČR - Hájková, Martina; Dvořák, Petr, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Bakalářská práce analyzuje strukturu zadluženosti českých domácností, klasifikuje úvěry podle mikroekonomických charakteristik a zabývá se také příčinami rostoucí zadluženosti. Cílem je popis a vysvětlení možných motivů pro zadlužení domácností, postoje veřejnosti k úvěrům a vlivu reklamy na dlužníky. Ve středu pozornosti je také finanční vzdělávání mládeže i dospělých v ČR. Ke zkoumání výše uvedených cílů jsou využity především údaje vyplývající z výběrových šetření na téma zadluženosti a informace prezentované ČNB a ČSÚ
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses