Finanční analýza firmy Nestlé - Balous, Václav; Kopalová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Zhodnocení finanční situace podniku Nestlé Česko s.r.o. z pohledu externisty. Pomocí finanční analýzy, rozvahy, výsledovky, cash flow
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses