Externí zpracování účetnictví - Javůrek, Martin; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Tato bakalářská práce je věnována externímu zpracování účetnictví. Kromě poskytovatelů účetních služeb a jejich klientů popisuje i průběh spolupráce mezi těmito dvěma subjekty. Nechybí ani zmínka o využití ICT pro účetní firmy. V závěru práce jsou pak shrnuty výhody a nevýhody outsourcingu účetnictví, které vyplynuly z poznatků nabytých během psaní této práce
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; daně; outsourcing; bakalářské práce; accounting; taxation; outsourcing; bachelor's theses