Analýza úspěšnosti vytvořeného obchodního systému - Oliva, Martin; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem práce je analýza úspěšnosti vytvořeného obchodního systému. Práce shrnuje základy technické analýzy, předpoklady, ze kterých technická analýza vychází, a její nástroje. Dva z prezentovaných nástrojů technické analýzy jsou následně použity jako základní komponenty vytvořeného obchodního systému. Úspěšnost tohoto obchodního systému je zanalyzována na historických datech trhu mini-sized Dow ($5) Futures (YM). Poté je zhodnocena možnost nasazení vytvořeného obchodního systému do reálného obchodování. V závěru práce jsou rovněž prezentovány návrhy na optimalizaci vytvořeného obchodního systému, které by mohly vést ke zlepšení jeho praktických výsledků
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses