Algoritmus pro řešení obecného distribučního problému - Burdová, Jana; Lagová, Milada, 1941-; Kalčevová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem této práce je seznámit čtenáře s problematikou řešení obecného distribučního problému. V úvodní části jsou uvedeny obecné informace. Dále je popsán algoritmus pro ruční výpočet řešení obecného distribučního problému, který je aplikován na konkrétní příklad. Pozornost je věnována především: výpočtu výchozího řešení, optimálního řešní a komplikacím s překročením požadavků a s uzavřeným obvodem. V závěru práce je příklad řešen v systému LINGO a MPL
Vedoucí práce: Milada Lagová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses